CEPAT. BERSIH. BERKILAT!

Bagaimana anda tidak perlu lagi mengupah orang lain untuk mencantikkan kereta anda. Dalam masa 3 minit sahaja, kereta anda sudah cantik, bersih dan berkilat termasuk luar dan dalam TANPA PERLU BASUH DENGAN AIR!

Dalam pun boleh? Biar betul?


Bukan cuci macam ini bro..! Sila teruskan bacaan untuk ketahui cara cuci kereta yang betul!

Apa orang kata selepas menggunakan pencuci ajaib ini:

141,794 feeback dan 99.6% adalah positif


Produk ini belum dipasarkan di tempatan jadi dikongsikan testimoni pengguna luar negara

Bagaimana kami bantu bersihkan kereta anda?

Pencuci kereta direka khas untuk membersihkan sebarang permukaan di dalam mahupun di luar kereta. Produk pencuci yang diimport ini sangat membantu mengilatkan kereta anda dalam masa 3 minit.

Bagi anda yang suka mencantikkan kereta, pencuci boleh merealisasikan impian anda dalam masa 3 minit sahaja. Spray sahaja ke atas permukaan kereta yang anda mahu kilatkan itu, kemudian sapu hingga kering dengan menggunakan kain pencuci.

Pencuci kereta sangat membantu kepada pemilik kereta yang mahukan kereta mereka tampak bersih dan cantik, tetapi tidak mempunyai masa untuk menghantar kereta ke carwash. Dengan pencuci ini, dalam masa 3 minit sahaja kereta mereka boleh kembali bersih dan berkilat!

Masalah yang selalu orang hadapi..

Mencuci dan membersihkan kereta satu perkara yang mudah. Dengan kesempatan masa yang semakin sedikit (banyak kerja yang perlu dibuat), kerja-kerja untuk mencuci, membersih dan mengilatkan kereta menjadi satu masalah.

Mana tidaknya, untuk menghantar kereta ke car wash pun memakan masa yang panjang. Akhirnya, bertangguh apabila mempunyai sedikit masa lapang dan kereta tidak dicuci. Tapi, semua masalah ini boleh diselesaikan!

Kalau saya tunjukkan kepada anda cara untuk membersih dan mengilatkan kereta dalam masa 3 minit, anda boleh buat sambil menunggu enjin kereta panas (yang bestnya, kereta boleh nampak seperti baru)..


Jimat beratus ringgit dan berjam-jam di car wash centre

Tahu tak berapa upah standard mencuci di car wash centre? Jika cucian biasa, harga antara RM10 hingga RM20. Ini belum termasuk pakej cuci / polish bahagian dalam, karpet dan tempat duduk. Kalau nak cuci semua sekali, upah boleh sampai 1 ribu ringgit tau!

Jika anda seorang penjimat dan mempunyai waktu lapang, kenapa tak cuba cuci sendiri? Bukan sahaja dapat menjimat duit. Malah, boleh jimat masa beratur di car wash.

Lebih puas hati sebab cuci sendiri

Dah la dapat menjimatkan duit dan masa (tak perlu beratur dan tunggu di car wash center), kereta yang kita cuci sendiri lebih puas hati. Sebab, cantik dia, bersih dia, kilat dia.. macam hantar pergi ke car wash. Tetapi, ini versi kita sendiri.. kita sendiri yang cuci kereta kita, bro! Hehe..

Kita sendiri lebih puas hati. Kalau tak cukup kilat, kita bagi tambah kilat. Kalau tak bersih lagi, kita cuci sampai bersih. Kalau hantar car wash, mau makan hati kalau kereta kita yang hantar ke car wash tu tak cantik, tak bersih dan tak berapa kilat.

Jadi, baik buat sendiri. Cuci sendiri, kilatkan kereta kita sendiri. 5 minit je bro! Jimat duit, jimat masa, jimat tenaga.. habis cuci (dan kilatkan kereta) dah boleh buat kerja lain. Ataupun, pergi je keluar jejalan. Puaskan hati sebab kereta dah kilat macam kereta baru.


FUH! Best betul kalau dapat pencuci macam tu. Apa pencuci ini boleh bantu kilatkan bahagian kereta aku?

Anda mempunyai kereta? Sudah berapa lama usia kereta anda? Mahu pencuci ini bantu kilatkan kereta anda semula?

Pencuci ini dpt membantu mengilatkan bahagian kereta:


Sebenarnya semua bahagian pun boleh bersih! Pernahkan anda jumpa pencuci ajaib ini di pasaran?

Bukan itu sahaja, barang-barang di dalam rumah juga pencuci boleh kilatkan


WOW! Cepat dan mudah. Bagaimana pula cara untuk menggunakannya?

Pencuci ini sangat senang digunakan dan diaplikasikan di dalam kegunaan seharian. Anda hanya perlu mengambil masa 3 minit sahaja untuk melihat kembali kereta mahupun barangan rumah anda berkilat.

1. Pertama, semburkan pencuci di tempat yang kita mahu kilatkan walaupun pada bahagian dashboard kereta! Tiada masalah!


2. Kemudian, lap segera sehingga berkilat


3. Permukaan kereta anda kembali bersih dan berkilat seakan-akan baru keluar dari kedai! Best tak??


Saya pun takmau sembang panjang-panjang lagi. Oleh itu, memperkenalkan..


Multi Foam Cleaner - pencuci bentuk foam pelbagai guna

Mencuci, membersih dan mengilatkan kereta anda dalam masa 3 minit sahaja TANPA PERLU BASUH DENGAN AIR!

5 Kelebihan – Apabila anda mula menggunakan Multi Foam Cleaner sekarang!

Dalam banyak-banyak produk pengilat, saya boleh katakan Multi Foam Cleaner sangat berpatutan untuk anda miliki sekarang ini:


Kelebihan #1 : Boleh beroperasi tanpa air

Alamak! Tiada air nak cuci kereta masa pencaturan air? Kini jangan bimbang lagi. Sebab dengan foam cleaner ini, anda boleh bersih luar dan dalam kereta tanpa menggunakan air. Membersih bila anda rasa suka. Anda cuma spray dan lap sahaja.

Kelebihan #2 – Berkesan dalam masa 3 minit!

Kesan kilat boleh dilihat dalam masa 3 minit selepas menggunakan Multi Foam Cleaner ini. Jadi, anda tidak perlu berlama-lama untuk mencuci kereta, kurang dari 5 minit sudah boleh nampak seperti yang baru!



Kelebihan #3 – Boleh mencuci pelbagai jenis permukaan

Multi Foam Cleaner sangat membantu mencuci dan membersihkan pelbagai permukaan kereta. Siling kereta, fabrik tempat duduk, leather seat.. semuanya boleh dicuci dan dikilatkan!

Kelebihan #4 – Tidak berminyak, tidak berbau dan tidak meninggalkan kesan

Formulasi Multi Foam Cleaner tidak mengandungi bahan berminyak. Apabila anda guna foam cleaner ini, permukaan kereta atau barangan rumah anda tidak akan melekit dan meninggalkan kesan apabila disentuh semula ke permukaan tersebut.



Kelebihan #5 – Jimat wang!

Dengan Multi Foam Cleaner, sebenarnya anda boleh berjimat lebih banyak lagi. Jika dalam 1 bulan, anda menghantar kereta ke car wash sebanyak 2 kali dengan caj sebanyak RM15, anda telah membelanjakan sebanyak RM360 dalam masa 1 tahun.

Tetapi, dengan Multi Foam Cleaner, anda boleh berjimat banyak dan duit selebihnya boleh dibelanjakan ke tempat lain. Beli sekali, boleh guna banyak kali. OK?

Multi Foam Cleaner membantu menyelesaikan masalah:

1. Takde masa

Kereta kotor tapi tiada masa nak cuci, foam ini dapat membersihkan kereta dalam masa yang cepat tanpa dihantar ke car wash centre.

2. Tiada bekalan air

Tiba-tiba nak cuci tapi air takde. Jangan bimbang. Kini boleh cuci tanpa air.

3. Tak cukup bajet

Jimat beratus ringgit dalam mengupah orang cuci luar dan dalam kereta anda. Kini boleh lakukan sendiri.

Dalam kereta cepat berhabuk

Habuskan habuk dan mengilatkan dashboard, kerusi, cermin dan bahagian lain yang senang dilekat habuk.

Luar kereta cepat nampak kusam

Bukan sahaja dalam dapat dibersihkan. Luar pun boleh dibersihkan dengan mudah sekarang.

Kereta sudah lama, tapi nak nampak berkilat & baru

Selalu nampak kereta orang lain sudah lama tapi nampak seakan baru. Kini anda juga mampu berbuat demikian tanpa belanja besar.

Serius! Multi Foam Cleaner boleh bantu selesaikan masalah anda dalam masa 3 minit sahaja!!

Lepas guna Multi Foam Cleaner

Kereta tampak berkilat dalam masa 3 minit

jimat masa, tak perlu menunggu, jimat duit, tak perlu upah orang lain

Kereta nampak seperti baru

jimat bajet setiap bulan/tahun untuk tukar kereta atau cuci setiap bulan.

Masalah habuk tiada lagi

tak perlu pening-pening kepala fikirkan cara untuk hilangkan atau bersihkan habuk yang sentiasa hinggap di dalam kereta


Siapa yang sesuai dapatkan Multi Foam Cleaner ini?

Multi Foam Cleaner ni sebenarnya boleh digunakan oleh semua orang. Tetapi, cuma ada masa atau tidak je sebab nak guna foam cleaner ni pun ada beberapa langkah. Jadi, saya highlightkan beberapa orang ini supaya dapatkan Multi Foam Cleaner ini sekarang juga. Jimat masa anda, jimat duit anda:

  1. Orang yang suka hantar kereta ke car wash center setiap bulan – lepas ni dapat jimat duit, jimat masa..
  2. Pembawa kereta – tak kira bawa Grab atau pemandu kereta untuk tuannya, yang mahu kereta sentiasa nampak cantik, bersih dan berkilat!
  3. Orang yang kurang bajet nak beli kereta baru, tetapi nak keretanya nampak cantik dan berkilat seperti kereta baru.
  4. Suami yang tak mau isterinya beli perabot baru, boleh hadiahkan Multi Foam Cleaner ini kepada isteri supaya perabot di rumah tampak baru dan tak perlu ditukar setiap tahun.
  5. Suri rumah yang sudah penat mencuci, tetapi mahu cara yang lebih cepat dan mudah untuk barang-barang di rumahnya nampak bersih dan cantik.

Ok, saya sudah faham cara guna dan kelebihan Multi foam cleaner ini. Berapa nilai yang saya perlu bayar untuk mengilatkan kereta dalam masa 3 minit sahaja?

Apabila anda membeli Multi Foam Cleaner ini, anda akan dibekalkan sekali dengan kain pencuci dan span pengilap secara PERCUMA! Betul tu.. anda tidak perlu membayar lebih kerana saya akan masukkan sekali di dalam pakej ini.

Harga untuk sebotol Multi Foam Cleaner bernilai..


HANYA RM30* SAHAJA!

Harga 1 botol Multi Foam Cleaner (650g), harga termasuk shipping ke semenanjung sahaja

TUNGGU DULU..

Nak beli Multi Foam Cleaner dengan harga murah? Saya ada tawaran istimewa jika anda membeli lebih daripada 1 botol:

Pakej

Pakej A

Pakej B🔥

Pakej C

Kandungan (Multi Foam Cleaner - 650g)1 Botol2 Botol3 Botol
Postage*FREEFREEFREE
FREE gift**
  • 1x span
  • 1x kain pencuci
  • 2x span
  • 1x pencuci
  • 2x kain pencuci
  • 3x span
  • 1x pencuci 

Harga

(harga semenanjung sahaja)

RM30

RM45

(Jimat RM15)

RM65

(Jimat RM25)

* Free shipping hanya untuk semenanjung sahaja ** sementara stok masih ada

Boleh tempah hari ini juga..

Jika anda berminat nak dapatkan Multi Foam Cleaner pada hari ini juga, anda boleh menempah melalui laman web ini sahaja. Selepas tempahan anda disahkan, saya sendiri yang akan packing botol foam cleaner ini dan menghantar ke Pejabat Pos.

Apa yang anda perlu buat sekarang, whaatsapp saya untuk maklumat bank, bayar dan tunggu Multi Foam Cleaner sampai ke rumah anda. Jangan tunggu lagi, TEMPAH SEKARANG!

Untuk menempah, anda boleh menekan WHATSAPP SAYA di bawah ini:

Jika gagal klik, sila whatsapp saya di 019-4499967

Sekian.


Nurul Azma